Op zoek naar de perfecte manier om de creativiteit en stijl van je kapsalon te laten zien?

Zoek niet verder dan onze prachtige posters van hoge kwaliteit! Onze A1- en A0-posters van fotokwaliteit zijn gedrukt op dik fotopapier , zodat de ontwerpen van uw salon met levendige kleuren en scherpe details van de pagina springen. En voor dat extra speciale tintje bieden we zelfs gepersonaliseerde opties, zodat je de posters van je salon echt uniek kunt maken. Of je nu je nieuwste haartrends wilt promoten of gewoon je ruimte wilt decoreren, onze posters zijn de perfecte keuze voor elke kapper die een statement wil maken. Dus waarom wachten? Bestel vandaag nog je gepersonaliseerde posters en laat de creativiteit van je salon stralen!

U kunt de posters op onze pagina ook assorti kunt bestellen. Dit betekent dat u verschillende posters kunt kiezen en deze in één bestelling kunt ontvangen.

Om dit te doen, selecteert u gewoon één van de posters en vult u het gewenste aantal in. Bij het afrekenen kunt u het vak "opmerkingen" gebruiken om de nummers van de gewenste posters te vermelden.

Bijvoorbeeld, als u drie posters wilt bestellen en u wilt Poster 1, Poster 2 en Poster 3 ontvangen, vult u het gewenste aantal in bij Poster 1 en voegt u in het vak "opmerkingen" de nummers van Poster 2 en Poster 3 toe. U betaalt de staffelprijs voor het totale aantal posters dat u bestelt.

Als u nog vragen heeft of meer informatie nodig heeft, staan we klaar om u te helpen.

Bedankt voor uw keuze en we kijken ernaar uit om u te helpen bij het verkrijgen van de perfecte assorti posters voor uw ruimte!