Prijzen

Alle op de website vermelde prijzen zijn inclusief 21% B.T.W.  Maar exclusief verzendkosten. Indien uw aankoopbedrag boven de € 45,= bedraagt wordt er geen verzendkosten berekent.

Sweeney Tools scharen garantie

Sweeney T. scharen hebben een levenslange garantie op fabricage fouten. De garantie dekt geen schade veroorzaakt door dagelijks gebruik van de scharen, misbruik van de scharen, verkeerd onderhoud van de scharen, aanpassingen aan de scharen, reparatie en slijpen door niet geautoriseerde slijpers of reparateurs.

Wanneer je een schaar defect ontvangt, dien je deze binnen 2 werkdagen terug te sturen. Je krijgt dan van ons een nieuwe. Na deze 2 dagen sturen wij de scharen (indien het niet een Sweeney T. schaar betreft) altijd op naar de leverancier, die ze vervolgens controleert. Eventuele kosten die gedurende zojuist beschreven proces ontstaan, zijn geheel voor u.

 

De eventuele garantie is geldig vanaf de datum die op je aankoopbewijs staat. Je aankoopbewijs is essentieel om aanspraak te maken op garantie. Stuur een kopie van het aankoopbewijs mee retour.

 

Sweeney T. scharen worden gratis geslepen en onderhouden (slijpen gebeurt altijd handmatig zonder gebruik te maken van elektriciteit, voor een langere gebruiksduur van je schaar); alleen de verzendkosten worden in rekening gebracht (Let op: wij verzenden altijd aangetekend). Om gebruik te maken van deze service dient u de schaar aan ons toe te zenden voorzien van naam en retoursadres en e-mailadres. Bij voorkeur ook een telefoonnummer waarop wij u kunnen bereiken.

Slijpservice

Alle scharen worden door ons altijd (zonder uitzondering) handmatig (zonder elektriciteit) op japanse slijpstenen geslepen.

De kosten hiervan bedragen €42,35 inclusief retour verzendkosten.  Wij verzenden altijd aangetekend.

In overleg bestaat de mogelijkheid dat we uw schaar/scharen komen afhalen en terug brengen. Neem hiervoor met contact ons op.

Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden

Sweeney Tools is onderdeel van Kend Cosmetics. Daarom is op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten de Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van toepassing. Deze zijn gedeponeerd bij de K.v.K. te Den Haag. Een exemplaar van deze Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden kunt in .pdf formaat downloaden